woensdag 25 september 2013

Een nieuw cursusjaar

De zomer is weer (zo goed als) voorbij, dus de behoefte aan binnenactiviteiten groeit.
Dat gaat helemaal goed komen met het nieuwe programma van Deur 8! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een print- en digitale versie van de nieuwsbrief, mét een kalender, zodat je goed op de hoogte blijft van wanneer er welke workshop gegeven wordt. Deze kun je vanaf 1 oktober in de mail verwachten of downloaden op de blog en op facebook.

Het nieuwe cursusjaar (oktober 2013 t/m juni 2014) kent enkele veranderingen ten opzichte van het afgelopen jaar. Zo zijn de workshops opgebouwd in thema's, zoals 'papier', 'tassen', 'glas en porselein' en 'binnen en buiten objecten'. Op de workshop-pagina vind je hier meer informatie over, evenals het programma en de prijzen.

Een nieuw item binnen het programma is 'Recycle en Pimp Up'. Op de ingeplande zaterdagen gaan we met onze oude kleding of accessoire aan de slag om er weer een favoriet van te maken. Kijk op de Recycle en Pimp Up pagina voor meer info.

De Dreadfull Club is nu nog meer 'een clubje'. Waar vorig cursusjaar de technieken centraal stonden is het nu aan de 'clubleden' om te bepalen wat ze willen gaan doen. Wil je een bepaalde handwerktechniek leren of heb je zelf al een project waar je hulp bij wilt krijgen van Deur 8 of de andere cursisten? Kijk voor meer info op de Dreadfull Club pagina.

Dit jaar kun je Deur 8 ook inhuren voor creatieve kinderfeestjes. Wil je een feest organiseren met een bepaald thema? Geen probleem! Kijk op de pagina voor meer informatie en prijzen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten